Nieuws

Platform Geothermie en DAGO gaan samen verder als Geothermie Nederland

Geothermie Nederland is de nieuwe brancheorganisatie voor geothermie. De nieuwe organisatie is in januari 2021 ontstaan door het samengaan van Platform Geothermie en DAGO en verenigt alle ondernemingen en organisaties met een zakelijk belang in de geothermiesector. Geothermie Nederland zet zich met haar leden in voor de beschikbaarheid van duurzame en betaalbare warmte voor burgers en bedrijven.

Geothermie Nederland is de nieuwe brancheorganisatie voor bedrijven en instellingen die in de geothermie werkzaam zijn. Niet alleen voor ontwikkelaars en exploitanten van aardwarmtebronnen maar ook voor adviesbureaus, ingenieursbedrijven, installateurs en warmtebedrijven en -netbeheerders. Overheden verwelkomen we graag als Kennispartners. Lees meer over leden en kennispartners.

De leden gaan de uitdagingen in de geothermiesector gezamenlijk verder oppakken met Geothermie Nederland als centrale verbinder voor belangenbehartiging, kennisopbouw, innovatie, draagvlakcreatie, informatievoorziening én ontmoeting. Geothermie Nederland en haar leden zetten zich in om geothermieprojecten te ontwikkelen en te exploiteren en leveren hiermee een tastbare bijdrage aan de warmtetransitie en verduurzaming van Nederland.

Ontdek waarom aardwarmte
een duurzame
oplossing is.

Alles over aardwarmte