Nieuws

Update boorfase

Update boorfase

In de afgelopen maand is de derde sectie van de injectieput geboord. Helaas duurde dit langer dan voorzien. Deze sectie gaat tot de geplande einddiepte, waarna de boorwerkzaamheden voor deze put zijn afgerond. Vervolgens worden de buizen geplaatst en gecementeerd. Deze put is dan voorlopig afgerond. De boortoren gaat dan weer terug naar de productieput, om hier de volgende sectie te boren. Het speciale gereedschap is hiervoor inmiddels geleverd.

Helaas is het niet haalbaar om de werkzaamheden voor de laatste fase van de productieput in januari te vervolgen. Er is meer tijd nodig om het benodigde materiaal te fabriceren. De boortoren zal dan ook worden afgebouwd en afgevoerd. Over enkele maanden komt er een andere boortoren om ook de productieput af te maken.

 

Aanleg warmtenet

De werkzaamheden voor de aanleg van de leidingen op de kruising Zuidwijckweg-Vogelaer-Van Ockenburchlaan, ter hoogte van Apartus en op de Fred Racképlaats zijn afgerond. Op 21 december is de Zuidwijckweg weer geheel open gegaan voor het verkeer. In januari worden de werkzaamheden voor de aanleg van het warmtenet vervolgd aan de Van Ockenburchlaan. Hier zullen dan ook gedeelten worden afgesloten gedurende 2,5 maanden. De direct betrokkenen worden persoonlijk geïnformeerd.

Ontdek waarom aardwarmte
een duurzame
oplossing is.

Alles over aardwarmte